Propeller-Driven Nightmare

Come Home With Me Baby

Underbart med fjällen

Det är så härligt med semester och det finns så mycket som man kan göra när man ska åka på semester. Det finns mycket att välja på som man kan göra och hitta på och det är ju underbart att det är så och att man kan välja på flera olika saker.
Det är ju alltid härligt med solsemester men det är ju också så härligt med skidsemester, det är en speciell semester tycker jag och det är något som man gärna vill göra. Man är aktiv samtidigt som man får vila upp sig och ha det skönt. Ja det är så mycket som är så härligt med sån semester.

Kul att åka ett helt gäng

Ja det är kul att åka med flera vänner så att man har massor att göra på kvällarna, det är så härligt och kul om man är några stycken. Det blir också lättare på det sättet att man kan göra olika matlag så slipper man laga mat varje dag. Det är också väldigt smidigt och bra.
Ja det är underbart med fjällen och jag är så tacksam att vi är så nära dom och att det inte är så svårt att ta sig till dom och få njuta fullt ut av att vara i backen.
Så det är kanske nästa semester att få åka till fjällen med familj och vänner och bara njuta och ha det skönt tillsammans. Ja det finns så mycket kul som man kan hitta på för att få komma bort lite och bara njuta av att vara på semester och man ska ju välja något som man själv tycker är skönt och avkopplande. För det är ju så olika för olika personer, vissa föredrar sol semester och andra vill hellre åka till fjällen för att åka skidor och ha det skönt i backen. Ja det finns mycket.